Indonesische Herbal-Earth massage, 1u          55€

Diep ontspannende voetmassage bestaande uit: voetscrub met zout, zachte voetreflexmassage met verwarmde etherische olie en Indonesische behandelstaaf.

 

Energetische massage, 1u15          60€

Zachte en koesterende top tot teen massage met verwarmde etherische olie.             Balancerend, pijnverdrijvend, ontgiftend en heerlijk ontspannend..

 

Orang  Malu massage, 1u          50€

De houten Yogimannetjes die samen met een aangepaste warme etherische olie worden gebruikt, helpen om negatieve energie en angsten los te laten. Het gebruik van hout zorgt voor een diepe en langdurige werking.

 

Wellness massage, 1u          50€

Een sterk stimulerende massage met houten hamertjes die kloppend en draaiend worden gebruikt. Dit zorgt voor de bevordering van de bloeddoorstroming, de vochtafdrijving en het afvoeren van afvalstoffen. De cellulitis zones worden extra behandeld.

 

Rozenkwarts massage, 1u15          65€

Warme rozenkwarts stenen brengen je dichter bij jezelf. De verwarmde etherische olie van de Damascusroos geeft een langdurige ontspanning. (Kan ook met een aangepaste etherische olie worden gegeven.) Een zeer zachte volledige lichaamsmassage.

 

Indonesische Herbal Heaven massage, 1u          50€

Met verwarmde kruidenstempels en aangepaste edelstenen wordt een uitgebreide massage van de reflexpunten van het gezicht en het hoofd gedaan. Deze hoofdmassage is zeer ontspannend, stimulerend en zuiverend doordat de lymfepunten op de bovenborst worden behandeld.

 

Jadesteenlegging met massage, 1u          55€

Jade is een helingsteen die al eeuwenlang gebruikt wordt om te reinigen en beschermen.     De warme jadestenen worden op en rond het lichaam gelegd. Een zachte energetische massage helpt ondertussen de overtollige energie en afvalstoffen af te voeren.

 

Chakra Jadesteenmassage, 1u30          75€

Een uitgebreide massage met grote verwarmde jadestenen met een langdurige diepe werking. Ze ondersteunen het ontgiften, zijn ontstekingsremmend en helpen bij spierpijnen en reuma.

 

Chakra steenlegging, 30min          30€

Kan worden aangevuld met een rugmassage van 30 min (20 €)

 

Lichaamskaarsen, 45 min          35€

 

Oorkaarsen, 45 min          35€

De oorkaarsen hebben een diep relaxende en zuiverende werking. Ze helpen de genezing van oorsuizing, ontstekingen en neusverkoudheid.

 

Zuiverende en balancerende kuur voor de zeven chakras

Tijdens de 7 sessies van 1,5 uur worden de chakras een voor een behandeld. U krijgt tips om zelf met uw chakra energie aan de slag te gaan door middel van ademhaling, relaxatie of meditatie, edelstenen, voeding en etherische oliën. Tijdens elke sessie wordt er een ontspannende energetische behandeling gegeven.

Per sessie: 60€

Per kuur: 70€ korting

-          sessies best om de twee weken, maar wordt aan jouw tempo aangepast

-          ook als een cursus te volgen in kleine groepen en lessen van 2,5u